Καλάθι αγορών (0)
Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 2114041184 & 6932985024

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1979. Από μικρή μαγευόμουν από τα πινέλα και τα χρώματα, και έτσι στα 13 μου αποφάσισα να βάλω σύστημα και γνώσεις σε ό,τι είχα έμφυτο. Στην αρχή μαθήτευσα στο πλευρό του ζωγράφου Τάκη Σχοινά, και έπειτα στο εργαστήρι του Θανάση Μήνη μέχρι και το 1998. Παράλληλα ακολούθησα τον Κλάδο Εφαρμοσμένων Τεχνών από όπου και αποφοίτησα το 1997 για να συνεχίσω τις σπουδές μου ως Τεχνικός Διακόσμησης Εσωτερικών και Εξωτερικών Χώρων.

Από το 2001 έως το 2006 δάσκαλός μου ήταν ο Κυριάκος Λαζαρίδης στο Αμερικάνικο Κολλέγιο, ο οποίος με έβαλε στον κόσμο των μεικτών τεχνικών ζωγραφικής, αλλά και στον δικό του καλλιτεχνικό κόσμο ως βοηθό στο εργαστήριό του και σε αγιογραφήσεις ιδιωτικών Ναών. Τώρα που τελειώσαμε τα βαρετά βιογραφικά στοιχεία, να σας συστηθώ κανονικά. Ονομάζομαι Ματίνα Λαμπροπούλου και αγαπώ την τέχνη. Όταν όμως λέμε την αγαπώ, το εννοούμε. Την θέλω παντού: στην είσοδο του σπιτιού μου, στην κουζίνα και το μπάνιο, στα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματά μου, στις τσάντες και τα αξεσουάρ. Και στο σκύλο μου ακόμα αλλά μέχρι τώρα την έχει γλιτώσει. Αυτό που πραγματικά με μαγεύει είναι η έκφραση συναισθημάτων και ψυχικής διάθεσης μέσω της δημιουργικής πράξης, αλλά και το αντίστροφο: δηλαδή πως ένα εικαστικό έργο οποιασδήποτε φύσης (πίνακας ή χρηστικό αντικείμενο) μπορεί να επιδρά στη διάθεσή μας και να μας ανεβάζει. Με σκοπό λοιπόν να βάλω την τέχνη στη ζωή μας (είπαμε, η τέχνη ΠΑΝΤΟΥ) και να δώσω χρώμα, κέφι, θετική ενέργεια και χαρά, την εφαρμόζω σε αντικείμενα που έχουμε στην καθημερινή μας ζωή: παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα, φουλάρια, αλλά και διακοσμητικά στοιχεία που ομορφαίνουν το σπίτι μας. Ακόμα, μεταποιώ παλιά μικροέπιπλα και πολλά είδη σπιτιού, και δίνω νέα μορφή σε αντικείμενα που θέλουμε να ανανεώσουμε και να μην τα αποχωριστούμε. 

matina nea small

Τα υλικά μου είναι ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: από τα αναμενόμενα μολύβια, κάρβουνα, ακρυλικά και λάδια, μέχρι μπαχαρικά και σοκολάτα! Γυαλί, ξύλο, ύφασμα και μέταλλο έχουν και αυτά την ξεχωριστή θέση τους στο εργαστήριό μου. Επειδή όμως μία εικόνα είναι χίλιες λέξεις, γι αυτό θα αφήσω τα έργα μου να σας μιλήσουν. Περιηγηθείτε στη σελίδα μου, και δείτε τι μπορώ να κάνω για την καθημερινότητά σας! Εύχομαι να ευχαριστηθείτε τη διαδικτυακή βόλτα σας!

delimiter1

Φανταστικές Δημιουργίες

 
Κάνετε Like στη σελίδα μας ΣΤΟ FACEBOOK. Απολαυστε αποκλειστικες προσφορες και πολλα αλλα.